Börja packa! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Börja packa!

Godmorgon!

Här hemma ligger alla fortfarande och sover förutom jag och minstingen.

oskar

Vi har varit uppe rätt så länge eftersom Oskar bestämde sig för att han ville upp och hoppa redan klockan 6. Men det är helt okej för mig för jag har massor att fixa nu inför resan imorgon. Vi flyger klockan 10 och jag har inte ens börjat packa! Det är inte likt mig kan jag lova, för vid detta laget brukar det mesta åtminstone vara nedskrivet och klart för att packas ned i väskor, men denna gången har vi inte börjat med någonting alls. Gaah! Det är ju så otroligt mycket man måste tänka på när man ska packa för 2 veckors semester för en hel familj. Plus att jag nu har mer erfarenhet om hur jag ska förbereda för flygresan. Tex att jag måste ha med nässpray till Filip så han inte får ont i öronen, ladda ner massa bra filmer på Ipad och ha med smoothies osv osv. Massor att tänka på. Sen får jag ju inte glömma all mat och ersättning till Oskar eftersom jag inte är säker på att det finns där. När vi var i Budapest så hade dom ju ingen ersättning någonstans så då var det nära att vi inte klarade oss på det vi hade. Så, ja, man lär sig av sina misstag och nu när jag sitter här börjar jag bli riktigt nervös att jag ska glömma något viktigt, så jag får helt enkelt sätta igång! 😉

familj

Hoppas ni får en underbart fin söndag allihopa! Här skiner solen som aldrig förr, så nu verkade faktiskt som att sommaren är här för att stanna!

Kom ihåg nu att ni har några timmar kvar att vara med och tävla om 500kr i smycken hos Amaze. Det är busenkelt att vara med, så bara klicka HÄR så kommer ni direkt till tävlingen. Puss, kram och lycka till!

Vil du lese bloggen min på norsk? Klikk på “About me” i øvre høyre hjørne og velge språk på Google Translate!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons