Morgonsol – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Morgonsol

Godmorgon,

pappaVi har turen på vår sida, för idag skiner solen som vanligt och planerna för dagen blir att åka till havet. Nu har vi bara några få dagar kvar här i Italien, så det gäller att göra det bästa av dom och hinna med så mycket som möjligt, men vi kör en dag till på stranden idag eftersom vädret tillåter, för imorgon är det spått lite sämre väder och då är det lite roligare att utforska staden.

Hoppas ni har fint väder där hemma också och att sommaren har satt igång på riktigt! Jag hoppas också att ni hade en fin 17e maj igår! Jag ska kolla igenom bilderna jag tog igår och berätta för er hur vi gjorde Norges Nationaldag här i Italien, så titta in om en liten stund igen så får ni se. Kramkram

 

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons