Sola och bada – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sola och bada

pool_bikiniVi har en pool här vid huset som vi alltid badar i efter att vi kommit hem från havet. Det känns alltid lite skönt att bada av sig allt salt och hänga lite runt poolen för att få njuta av den sista eftermiddagssolen.

Italien_pool

Bikinin jag har på mig är från Lindex och det är även linnet som Oskar har på sig! Dom har fått så himla mycket fint till sommaren och eftersom jag opererat mina bröst till ca 3 storlekar mindre så har jag ju varit tvungen att byta ut hela min underklädes- och bikinisamling jag hade hemma. Så det var tur att jag hittade så mycket fint på bland annat Lindex.

bikini_oslofru Vi har precis duschat efter allt badande så nu sitter vi här kring matbordet som åtta små russin och väntar på middagen.

Godkväll på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.