Kött till coolingarna – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kött till coolingarna

Det har regnat i princip hela dagen så vi har varit hemma och fixat en massa med lite småtråkiga, men nödvändiga grejer så som att packa upp resväskorna, tvätta, hänga tvätt, städa osv osv.

Min_man

Satt även och en stund förut och kollade igenom bilderna som vi tagit dom två senaste veckorna och hittade massvis som jag inte har visat för er. Så det kommer förmodligen att publiceras en och annan bild från Italien dom kommande dagarna också. Hittade bland annat dom här coola bilderna på M och Filip från en morgon innan vi skulle gå ut på en promenad. Sådan far, sådan son!

pappa

På tal om något helt annat – Efter all pasta och pizza som vi ätit dom senaste veckorna så kändes det fräscht och gott att laga något lite mer nyttigt till en tidig middag. Så idag blev det kött med bönor, champinjoner och en potatis- och palsternackpuré.

pepparbiff

Vi äter nästan aldrig kött längre eftersom Filip har så svårt att tugga det, men idag var vi sugna på en mör och alldeles perfekt stekt pepparbiff. Sjukt gott, jag inser nu att jag saknat kött så vi får nog se till att ha det lite oftare, i alla fall en gång i veckan eller två! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.