Ny bil – Audi A4 – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Ny bil – Audi A4

Idag har vi fått hem en sprillans ny Audi A4 för att provköra ett dygn.

audi_a4

Det är nämligen så att vi är på jakt efter en ny bil och väljer mellan Audi eller BMW. Så himla kul och spännande med en ny bil! I dagsläget kör vi Volvo v70 och Wolksvagen Eup. Elbilen kommer vi att ha kvar, men Volvon ska vi sälja eftersom vi har lust att uppgradera oss lite.

Audi_a4Audin var otroligt skön att köra och hade en riktigt stark och bra motor. Den gick tyst och behagligt fram och den har helt okej utrymme och sköna säten att sitta i. Bagaget är något mindre än vad vi är vana vid, men det rymmer två barnvagnar och lite annat bagage helt ok, plus att bagageluckan öppnas automatiskt vilket är lite coolt. Det som jag gillade mest med bilen var panelen inuti och hur smart och eftertänkt allt är uppbyggt. Så som att GPS-panelen satt bakom ratten och att resten av panelen satt vid växelspaken och att i princip allt var touch är såklart både häftigt och en smidig fördel. Audi A4 har mängder med häftiga fördelar, men det bästa av allt – bilen är jäkligt fräsch och snygg!

audi_a4

I morgon ska vi lämna tillbaka bilen och åka till BMW för att få provköra en bil hos dom. Sen ska dom båda få komma med ett tillbud och så får vi helt enkelt se vilken vi går för. Jag personligen är lite mer sugen på BMW, men vi får se vad jag känner efter att ha provkört den och kan jämföra bilarna med varandra.

Vi har precis kommit hem nu och ska alldeles strax lägga pojkarna och sen ska vi sätta på popcorn och sätta oss i soffan och se på The 100 på Netflix. Mys!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Josefine

  Ni har inte funderat på Volvo V90? Jag tycker själv att Volvo lyckats riktigt bra med design och känsla i den, enorm skillnad mot V70 som ärligt talat känns rätt tråkig 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Jo Volvo är en riktigt bra bil och vi har varit väldigt nöjda med våran V70. 🙂 V90 är superfin 🙂

  1. susannajungblom
   oslofru

   Eller hur, är också spänd på BMWn 😀 Lägger ut bilder på den imorgon efter att vi provkört. Kram

 2. Linn

  Åh, båda bilarna är så fina! Förstår att det kan bli svårt att välja. Kan du inte skriva ett inlägg hur du ser på barnsäkerhet i bilen? I Sverige åker ju barn bakåtvända till de är minst 4 är, men i Norge vet jag att det är vanligt att man vänder barnet framåt rätt tidigt. Hur gör ni?