Tur vi har pool! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tur vi har pool!

Godmorgon på er!

Nu börjar äntligen solen lysa på morgonen och sommaren verkar vara på väg på riktigt, eller? 🙂

Är det någonting som Filip älskar och som han ville göra hela tiden i Italien så var det att bada. Vare sig det var i havet eller pool så älskar han att plaska runt i det blöta!

Så det bästa köpet vi gjorde när vi byggde hus var nog att skaffa en egen pool. Bästa investeringen för barnen. Nu får vi bara hoppas att vädret blir lika bra här i Norge som det var i Italien! 😉

pool_familj

Jag är för tillfället på kurs, men jag hoppas att M och pojkarna har det underbart där hemma. Det känns lite konstigt att det är ombytta roller nu. Jag har ju varit hemmafru sen jag träffade min man ungefär och varit hemma och fixat, samt tagit hand om barnen i över tre år. Men jag är jätteglad för denna möjlighet som jag har fått och jag stortrivs på kurs och om allt går som det ska så får ni veta vad jag håller på med väldigt, väldigt snart!

Nu ska jag fortsätta här, kram på er så länge så hörs vi när jag är hemma igen i eftermiddag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons