Bubblor – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bubblor

Idag har jag ägnat all min vakna tid till familjen. Elektroniken har legat på hyllan och jag har fokuserat fullt ut på pojkarna.

FIlip_såpbubblor

Vi har varit ute på gården och lekt en del med dom andra barnen och grannarna på lekplatsen och efter det så gick vi in för att äta lite mellanmål. Det blev mozzarella och tomat som är hela familjens favorit.

tomat_mozzarella

Vi är lite frusna allihop, så vi tänkte hoppa i plurret och sen sätta på oss mjukiskläder och fortsätta lekandet här inne. Jag vet att jag sagt det mycket den senaste tiden, men Var är sommaren någonstans? Det är snart juni och vi sitter här och huttrar och överväger att tända brasan för att få lite värme. Tokigt så här års!

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Hanna

  Du är medveten om att du bor i norden va;) Det är generellt inte ett dugg varmt i juni. Det räknas som sommarmånad men det är sällan sådär så att det faktiskt är vad man tänker sig är sommarvärme. Dom senaste åren har det varit ett par varma dagar eller veckor i maj och har det regnat i princip tvärs igenom juni för att sedan bli något bättre. Att förvänta sig att det ska vara sol och badväder i övergången maj-juni är att vara lite överoptimistisk tror jag. Ta det lugnt, sommarvärmen kommer, den brukar göra det bara inte just nu.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Jag är en optimistisk person som gillar att se saker och ting positivt. Jag hoppas så sol och det är långt ifrån omöjligt att vi har det varmt och skönt i Norden i maj/juni. Kram på dig