Den lever! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Den lever!

Godmorgon!

Jag tyckte precis att jag skymtade en liten levande knopp på äppleträdet som jag trodde att rådjuren hade gnagat sönder och sprang ut för att kolla.

äppelträdJag såg rätt! Trädet lever! 😀

Detta fina lilla äppelträd fick Filip av sin mormor och morfar, så därför blev jag väldigt ledsen när jag trodde att rådjuren hade varit där och gnagat sönder trädet. Men nu så verkar det som att det kommer att blomma och om vi har tur så blir det kanske ett och annat äpple i år.

tips_äppelträdÄr det någon som har något bra tips på hur man håller rådjur borta från äppelträd? Jag har hört att kiss kan hålla dom borta, men hallå? Jag vill ju inte gärna att min tomt ska lukta kiss.! Så om ni har något annat bra tips så får ni gärna komma med det. 🙂

Nu ska vi duka upp för en stor, god och mysig frukost med ägg, bacon, mackor i ugnen, melon och jordgubbar. En riktigt lyxig söndagsfrukost med andra ord.

Kram på er och trevlig söndag!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.