Min älskade mamma – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Min älskade mamma

Idag är det Mors Dag och självklart vill jag skicka en stor hälsning till alla mammor där ute, grattis till er alla på eran dag!

Men sen vill jag ge en liten extra hälsning till min egen mamma.

mormor

Grattis älskade mamma på Mors Dag!

Du är den finaste och absolut bästa mamman man kan tänka sig. Du är min bästa vän, min trygghet, min förebild och den snällaste, mest omtänksamma och kärleksfulla person jag känner. Jag kan prata med dig om allt och du ger mig tröst, trygghet och stöd när jag behöver. Under hela mitt liv har du funnits där för mig oavsett på vilket humör jag varit på eller saker jag gjort. Även fast du inte alltid hållit med mig i val jag gjort så har du ändå stöttat mig, pushat mig och fått mig att bli den person jag är idag. Jag är så innerligt tacksam över att du är den du är och att du lärt mig allt du kan. Det är du som fått mig att vilja bli mamma och det är dig och din personlighet som jag önskar att efterspegla i mitt sätt att vara mamma och det är din trygghet, närhet och kärlek som jag önskar att ge mina barn.

Tack för att du är min mamma och grattis på mors dag <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.