Längtar tillbaka – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Längtar tillbaka

Susanna_Jungblom

Gud vad jag längtar tillbaka till Italien!

Oslofru_gina_tricot

Det var en så mysig semester med familjen och det är exakt, precis så det ska vara när man tar ledigt i några veckor och åker till ett annat land.

Oslofru_Susanna_JungblomJag sitter för tillfället på kurs (har en kort paus!) och idag har vi också fått lära oss massa nyttigt och spännande. Visst är det mycket information på kort tid, men när jag tycker att någonting är intressant så lär jag mig väldigt lätt. På torsdag kommer första delen av kursen att vara över och det hela avslutas med ett prov. Spännande och lite nervöst, men det ska helt säkert gå bra!

Nu ska jag sluta drömma mig bort och återgå till studierna. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.