Snart namngivning – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Snart namngivning

Godmorgon!

namngivning

För några veckor sen så kom vi på att vi inte hade haft någon namngivningsceremoni för Oskar än. Tiden har gått så fort och han är ju redan (snart) 9 månader. För Filip så hade vi en namngivningsceremoni när han var ca 3 månader. Om ni vill kan ni läsa Filips dag Här. Hans firande blev väldigt stor och vi bjöd hela släkten, samt vänner. Denna gången kommer vi att hålla det betydligt mindre och mer intimt endast med nära familj.

Anledningen till varför vi har valt att inte döpa våra barn är för att varken jag eller min man är kristna, plus att vi vill att våra barn ska ha möjlighet att välja själva om dom vill tro på Gud eller inte. Önskar dom att döpa sig så kan dom självklart få göra det när dom blir äldre och kan bestämma det själva.

Eftersom vi hade en ceremoni för Filip då vi gav honom hans namn så vill vi ju också göra samma sak för lillebror. Jag har rätt så fullt upp fram till helgen, så det blir min man som får stå för hur själva firandet kommer att se ut. Spännande va? oskar

Idag har vi en relativt kort kursdag och efter det ska jag köra raka vägen hem för att gosa med mina små älsklingar igen! Solen skiner och livet är underbart, eller vad säger ni? 😉

familj

Hoppas ni får en fantastiskt härlig dag i solen allihopa, Kramkram på er!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Amanda

    Härligt med namngivningsceremoni! 🙂 Varken jag eller killen är kristna och kommer inte, om vi gifter oss, göra det i en kyrka. I såna fall med en vigselförrättare ute bland vänner och familj och våra kommande barn ska inte döpas heller, om dom själva inte vill det senare i livet.