TÄVLA & VINN 1000,- HOS ART UPZ – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

TÄVLA & VINN 1000,- HOS ART UPZ

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD!

I samarbete med Art Upz

Hej på er!

Nu är det dags för ännu en tävling här på bloggen och denna gången är vinsten i samarbete med ett riktigt häftigt företag där, bland andra, min vän Adam har varit med och startat upp.

Art Upz är ett nytt ungt och coolt företag som representerar hundratals oberoende artister och designers runt om i världen. För dig som söker efter det unika, det coola och det som sticker ut så är Art Upz den perfekta platsen! Det kan vara allt ifrån en unik poster till ett handgjort smycke. Titta gärna in Art Upz hemsida för ännu mer info och kolla runt bland all häftig konst.

artupz
Jag har fått den stora äran att tävla ut 2 stycken presentcheckar á 500kr/st att köpa valfria konstföremål hos Art Upz och som vanligt så är det busenkelt att vara med och tävla! Ni har två alternativ att vara med och tävla och så här gör ni:

Alternativ 1: Gå in på Instagram, följ @Oslofru och @Art_upz och tagga 3 vänner i bilden

Alternativ 2: Dela detta inlägget på några av dina sociala medier (facebook, blogg, pinterest, snapchat, periscope, var som helst det passar dig bäst) Skriv sedan i kommentarsfältet att du är med och tävlar!

På fredag den 10e juni kl 18.00 så avslutas tävlingen och då väljer vi två stycken lyckligt lottade vinnare, antingen från kommentarsfältet här på bloggen, eller från Instagram. Alla har exakt lika stor chans att vinna!

Lycka till!

DELA_FB ´

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Daniela

  Jag har inte egen blogg eller facebook eller vad allt heter. Jag använder mig utav internet som en möjlighet till läsning. När jag kom över möjligheten av att vinna konst så måste jag försöka att delta på de möjligheter jag kan. Snälla kan jag få vara med och vinna!

 2. Åsa

  Wiho vad rolig tävling 🙂 vill gärna vinna då min man och jag har bytt boende och gärna vill dekorera våra väggar!

  (Delat på Facebook)

  1. susannajungblom
   oslofru

   Coolt! Men varför är du inte med och tävlar då så att du får chans att vinna 500kr att handla för? 😛 Eller du kanske deltar på Instagram? Lycka till i så fall! 🙂

 3. Marie Kristiansson

  Hade varit en unik gåva att få ge min dotter i födelsedagspresent. Jag är gärna med i den här tävlingen.

 4. Steffi

  Ååååååååååå va jag vill vinna! Har hittat den perfekta tavlan som kommer sitta så fint i mitt sovrum! Delar på facebook o bloggen!<3 <3 <3