Helgmorgon – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Helgmorgon

Godmorgon!

Ääääääntligen får jag vakna upp i lugn och ro med mina fina barn! På vardagsmorgnar så har jag fått vakna när väckarklockan ringt och stressat från start till slut och knappt hunnit säga hej till pojkarna. Så när dom vaknade vid 6tiden i morses så blev jag bara glad när jag fick gå upp tillsammans med dom små liven och spendera lite kvalitetstid tillsammans.

tvåbarnsmamma

Barnen är ju barn och dom sover inte hela nätter för vanlighetens skull. Så därför har min man varit så snäll att han har sovit tillsammans med pojkarna inne på gästrummet så att jag ska få sova så mycket som jag behöver nu när jag studerar. Detta är såklart påfrestande för honom att ha hand om två barn på nätterna, plus att han nästan aldrig får sova ut ordentligt, så därför fick han gå tillbaka och lägga sig igen imorses när barnen vaknat. Så han sover fortfarande och ska få sova exakt, precis så länge som han bara vill och behöver.

Idag så ska vi åka och shoppa lite grann. I vanliga fall brukar jag ju nästan handla någonting varje dag, men nu när jag pluggar så har jag inte haft tid. Så nu har listan på allt jag vill köpa hopat upp sig och blivit enorm. Det är saker som jag verkligen måste köpa, så som skor till uniformen, vattenflaska till Filips förskola, schampo och balsam, hårfärg och så måste jag fixa naglarna. Denna gången ska jag faktiskt ta bort akrylet eftersom jag aldrig får tid till att fixa dom, plus att det inte känns så funktionellt när jag ska jobba. Utöver det så måste jag inte köpa mer, men jag vill! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.