Vilken härlig dag! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vilken härlig dag!

Godmorgon!

Vilken underbar morgon det är idag! Solen skiner och himmelen är alldeles kornblå och lustigt nog så spelas den här låten på radion: “Viiilken häärlig dag! Lalalala, lalalalalalala!” Hihi, hoppas ni fattar vilken jag menar 😉

mamma_sommarDet är varmt redan så här tidigt på morgonen och vi är i full gång att plocka fram lite frukost så att vi kan sitta ute och äta.

Oskar

Idag har jag en hel del saker som måste göras, men även fast det tar emot lite grann så känns det ändå helt okej eftersom solen lyser och jag kan ta lite pauser då och då för att umgås med familjen. Imorgon har vi prov som jag måste plugga på och sen kommer det några hit mitt på dagen för att kolla på en garageport som vi ska sälja. Och så har vi ju bloggen också såklart som måste skrivas och fixas med som alltid 🙂 Men det är ju bara kul!

Nu är frukosten serverad, puss och kram på er så länge så hörs vi snart igen 🙂

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.