Inställt! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Inställt!

När vi kom till kursen idag så fick vi reda på att lektionen för dagen var inställd på grund av sjukdom. Så då var det bara att bocka och buga och ta sig hem igen. Tyvärr blev ju lektionen flyttad till fredag då vi egentligen är lediga, men det är inte så mycket annat att göra åt saken än att acceptera läget.

Som tur var så sken solen så jag kan väl inte precis säga att jag var missnöjd över att få en ledig dag precis, utan det var bara att sätta sig i bilen och köra hemåt igen!

bikini_oslofru

När jag kom hem så slängde jag av mig kläderna och hoppade i min bikini, hällde upp ett stort glas saft och satte mig vid poolen.

Susanna_jungblom_oslofru

Man får ju passa på så länge solen är framme och man är ledig, för snart börjar allvaret med massor av jobb och väldigt lite ledighet.

Oslofru_peace

Vi har vårt sista och tuffaste prov imorgon och det är praktiskt där vi ska visa vad vi kan när det kommer till Emergency Evacuation. Det är extremt viktigt och där med rätt så förståeligt att dom har valt att ha detta som sluttenta. Klarar vi av dagen imorgon så är vi godkända och kan stolt komma på graduation på torsdag iklädda våra uniformer! Tjohoo!

Så nu ska jag luta mig tillbaka i soffan här ute och plugga på så att allting sitter inför morgondagen! Puss och kram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.