Svårt att säga hejdå – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Svårt att säga hejdå

Godmorgon!

mamma_Oskar

Det känns alltid lika tungt att säga hejdå till mina små gullepluttar på morgonen när jag ska åka iväg. Jag förstår att det kan ta lite tid att ställa om sig från att ha varit hemma så länge. I vanliga fall brukar det handla om att man har varit borta några månader från jobbet, eller kanske upp till ett år. Men jag har varit hemma i snart 3 år och kunnat göra precis så som jag vill från dag till dag och nu har jag plötsligt tider att passa och massor att plugga in och lära. Det är minst sagt en omställning som förmodligen kommer ta väldigt lång tid för mig att vänja mig vid.

Än så länge så är det väldigt kul på kursen, så tack var det så har det gått bra och varit roligt för mig att vara med på, vilket gör det lite lättare att lämna familjen på dagarna. Men det är ändå alltid väldigt jobbigt att pussa barnen hejdå och sen gå ut ur dörren och veta att jag inte får se dom igen fören på flera timmar. Ni som själva inte har barn kanske tycker detta låter lite konstigt, men ni som har barn förstår helt säkert precis vad jag menar..

pussDetta är näst sista kursdagen och jag ser fram emot vad som komma skall! Men ser ännu mera fram emot att få komma hem igen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. shanelle holmqvist

  Mysiga bilder! Det är nog väldigt uppskattat när du väl kommer hem igen, av egen erfarenhet (min pappa jobbade kvällar samt helger och mamma åkte ibland iväg med jobbet när jag var yngre) så vet jag att det var väldigt ledsamt när de åkte men desto roligare när de kom hem igen eftersom att man längtat efter och saknat dem 🙂

 2. Christine's Stories

  Åh men det kommer vara så nyttigt för barnen att få sakna dig lite. De kommer uppskatta dig så mycket mer som mamma, jag lovar. Min pappa reste mycket med jobbet när vi var små och var ibland borta i flera veckor. Jag minns att jag låg i min säng när jag skulle sova och sjöng sången “Pappa kom hem, för vi längtar efter dig. Kom innan sommarn är slut lilla pappa”, haha. Minns du den? Vet inte vilken generation du är från men gissar att du är 80-talist precis som jag? 😉 Hursomhelst. Förstår att det är svårt, men i slutändan så behöver barn prövas i separationsångest. Det ger dem en trygghet i sig själva. Och du kommer älska att komma hem 🙂

  Kul att du är på väg att bli flygvärdinna. Lycka till med det! Vilket flygbolag är det?

  1. susannajungblom
   oslofru

   Tack för din fina kommentar. Jag hoppas att det är nyttigt att sakna varandra lite. 🙂 Kan berätta vilket bolag det är när kursen är avslutad och jag är anställd 🙂