Stand by – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Stand by

Precis när jag skulle gå utanför dörren och ta mig till flygplatsen förut idag så plingade det till i mobilen. Som tur var så hörde jag det och kollade var det var, för plötsligt så hade dom ändrat i mitt schema mina flygningar för dagen. Istället för att flyga så hade jag hemma stand by för att eventuellt vänta på att bli inringd. Så då var det bara att vända om och njuta av dagen hemma istället.

hair_donut

Det var ju inte så tokigt det heller eftersom det har varit toppenväder hela dagen. Vi har badat, solat, gått promenad och ätit massor av glass hela dagen lång.

glass

Jag har haft telefonen på högsta volym ifall ifall det skulle ändra sig igen. Men så som det ser ut nu så kommer jag att ha min första flygning imorgon kväll istället.

bikini

Vi ska alldeles strax grilla lite grann och sen när vi har lagt barnen så ska vi sitta ute i kvällssolen och mysa tillsammans. Vilken oväntad och fin söndag det blev.. <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.