Miss my boys – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Miss my boys

Nu har jag varit borta i tre dagar från mina älskade små pojkar och när jag pratade med min man förut idag så berättade han om en så söt grej som Filip gjorde. När dom var på väg till förskolan så hade dom sett ett flygplan som flög över dom och då hade Filip pekat på flyget och sagt “Mamma!”

oslofru-28Jag blev så rörd när jag hörde det och kände en enorm längtan efter dom. Men som tur är så har jag så mycket att göra och fokusera på för tillfället, vilket gör att tiden går väldigt fort.

familj_mamma

Visst är det tufft ibland under vissa stunder, men på sätt och vis så kommer det bli desto roligare när vi väl ses igen. Imorgon kommer jag att packa väskorna och på kvällen så landar jag i Oslo igen. Pojkarna ligger förmodligen och sover när jag kommer, men jag kommer definitivt gå in på deras sovrum och pussa på dom innan jag lägger mig. Och på fredag börjar jag inte fören sent på eftermiddagen så då ska jag spendera hela dagen tillsammans med min älskade familj.

oslofru-30

Bilderna är tagna innan jag skulle åka i måndags. <3

Jag har suttit och pluggat med en vän som också är på training och nu har jag precis kommit tillbaka till mitt hotellrum igen och ska slappa lite innan det är dags att göra sig i ordning för dagens flygningar. Det blir tur-retur, Oslo-Bardufoss idag igen. Inte så jättespännande, men imorgon däremot är det nya flygningar planerade. Huvudsaken är ju inte direkt vart vi flyger, utan att vi lär oss allt vi ska kunna.

Så, i alla fall, nu ska jag ta vara på min lediga fritid och vila lite grann. Hörs lite senare igen fina ni!

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.