Gucci till passet – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Gucci till passet

Godmorgon på er!

Idag har jag en riktigt bra dag framför mig. Först så ska jag sitta på som passagerare tillbaka till Oslo, sen ska jag flyga till Geneva och sen tillbak till Oslo igen och då ska jag äntligen få komma hem. Tre nätter borta var en natt för mycket för nu saknar jag mina pojkar så innerligt mycket att jag nästan inte vet vart jag ska ta vägen..

En av alla min mans fina egenskaper är att han alltid lyckas få mig att känna mig stolt över mig själv och allt jag lyckas att prestera. När jag nått ett uppsatt mål eller när han bara vill visa att han tycker om mig så vill han alltid fira mig på bästa möjliga sätt. Så när jag kom hem i fredags efter att ha bestått kursen så var ju bordet uppdukat med champagne, rosor och ett paket.

moet_gucci

Så här fint hade M dukat upp bordet för mig. Till champagnen åt vi räkor <3

Jag blir självklart väldigt överraskad och glad och känner mig en smula bortskämd när min älskade man vill fira mig så här. Jag har ju lovat er att visa vad det var i paketet och där var det en väldigt fin och passande present som jag verkligen kommer att få användning av nu när jag börjar jobba som Cabin Crew.

pass_gucci

Det var nämligen ett fodral till passet. Jag hade pratat om att jag skulle vilja ha en liten väska eller fodral som man kunde ha pass i och även lite kreditkort och andra små viktiga papper som jag måste ha när jag jobbar. Allt samlat på samma ställe.

passplånbok

Så detta fina passfodral kommer verkligen att komma till användning nu. Visst kommer det för det mesta ligga nerpackat i väskan, men huvudsaken är ju att jag vet vart jag har mina viktiga papper, pass och kort samlat på en och samma plats i väskan. Toppen! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.