En regnig söndag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En regnig söndag

Jahopp, då så var man ledig och regnet bara öser ner. Tydligen så ska det regna hela veckan, så det var ju lite synd. Men vi har, trots lite halvkasst väder varit ute och gått, lekt i vattenpölarna och grejat lite grann ute på tomten. Sen stod vi jättelänge och väntade på glassbilen som vi hörde plingade i fjärran, men som aldrig kom.. Så efter ett tag så gick vi in och hoppade i badkaret istället för att värma oss. Hela familjen i ett litet badkar! Det var trångt, men mysigt 🙂

Efter att vi badat så åt vi middag och sen har vi lekt med Filips nya favoritleksak.

oslofru-33

Som jag berättade för er här om dagen så hade ju Filip sagt till både M och en förskolelärare “Mamma!” och pekat på ett flygplan när det hade åkt förbi. Han är mycket väl medveten om att jag jobbar uppe i flyget och därför ville jag ha med en liten souvenir hem efter att jag hade varit borta och jobbat i fyra dagar i sträck. Sen jag kom hem i torsdags och han fick flyget så har han inte varit utan det i många sekunder. Han leker med det hela tiden och vill till och med ha planet jämte sängen när han ska sova. Min lilla gullunge <3

leksak

Nu ska vi alldeles strax lägga pojkarna och så ska vi duka upp med chips, dipp, godis och läsk för en riktigt mysig söndagskväll.

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.