Det går om man vill! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Det går om man vill!

Godmorgon på er!

Denna natten gick mycket bättre! Oskar vaknade en gång vid 04.17 och så somnade han om en liten stund och ville sen upp och hoppa vid 05.30. Men det är helt okej för mig för då fick jag i alla fall sova några timmar sammanhängande så jag känner mig faktiskt rätt så utvilad och på riktigt bra humör! 😉

Dock var det lite lite inspiration i min hjärna till bloggen eftersom det är sådär grådassigt och regnigt ute. Men så satte jag mig och kollade tillbaka i arkivet i bloggen och såg hur vi hade det för exakt ett år sedan.

pappa

För exakt ett år sedan så var vi på Aker Brygge inne i Oslo och gick omkring i solen. Jag minns dagen så väl av någon anledning. M var pappaledig och jag var gravid i vecka 31. Vi satt på Tjuvholmen och åt glass och njöt av den lediga tiden tillsammans med lille Filip som då var 1,5 år gammal.tjuvholmen

Jag mådde så bra och trots att magen var gigantisk stor och det var lite tungt att gå så hade vi så mycket att glädjas åt. Vi var så förväntansfulla efter att snart få bli fyra och ville njuta tiden till fullo medan vi kunde ge Filip 100% av vår uppmärksamhet.

akerbrygge_outfit

Alla tider i mitt liv har varit så speciella och fina och jag önskar att jag drev en blogg från tiden då jag lärde mig att skriva. Det är så kul att kunna titta tillbaka och minnas dom fina stunderna i livet. Jag har ju liksom allting dokumenterat från några år tillbaka, vilket jag är oerhört tacksam över.

Ni är ju en del som frågat mig hur jag ska få ihop det med bloggningen och mitt nya jobb och svaret är att allt går om man vill! 🙂

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.