Vi börjar med en pool! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Vi börjar med en pool!

Det här med att inte skämma bort barnen.. Ge presenter endast på födelsedagar och julafton, laga god mat och äta sötsaker endast på helger och snåla på festligheterna är inget för oss. Livet är för kort för att vänta på att dom fina stunderna och dagarna ska komma. Hos oss är det alltid fredag och om vi vill äta glass mitt i veckan, laga oxfilé på en onsdag eller köpa en present till pojkarna på en tisdag utan anledning så gör vi det. Allt för att vi ska må bra och ha det roligt tillsammans.

pool

Ett av dom absolut bästa köpen vi har gjort i våra liv var att investera i en pool. Att se hur lyckliga barnen är av att kunna slänga sig i det perfekt tempererade vattnet en sommardag, eller även lite kallare och molniga dagar är något som gör varenda krona vi lagt på vattnet så värt det! Om det innebär att skämma bort mina barn och ge dom vad jag kan så tänker jag göra det så länge jag ser denna lycka i mina barns ögon. Jag gör allt för dom och jag tror inte det skadar att ge det lilla extra om man har möjlighet, kan och vill.

bada_pool

Hade jag kunnat hade jag gett dom hela världen, men vi börjar med en pool! 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Il

    Det är ju en sak att ha pool eller överraska med presenter och annat kul men att äta glass eller annat onyttigt titt som tätt och mitt i veckan, det är ju bara dålig uppfostran ärligt talat?

      1. Il

        För att det är onyttigt och osunt. Dåligt för tänderna. Och att lära sina barn att man får äta det när som helst är ju inte bra anser jag. Som när du gav en bulle till frukost – VEM gör så? Frukosten som man ska stå sig på och må bra av och så ger du snabba kolhydrater och massa socker till ett barn…