I farfars knä – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

I farfars knä

Godmorgon på er!

Igår skrev jag inte mer på bloggen efter att jag kommit hem från stan. Det var nämligen så att Oskar och Filips farfar kom hit på besök med sin tjej. Så från att dom kom så var det full fart och Filip ville inte slitas från sin farfar utan var vid hans sida från start till slut.

Dom lekte ute och sen när det var dags för middag så var det ingen annan plats runt bordet som passade bortsätt från farfars knä.

farfar

Filip fick vara uppe rätt så sent, tills han blev så trött att ingenting var bra längre. Då fick han lägga sig och somnade som en stock. Det blev en sen kväll för oss andra och vid midnatt så fick jag tacka för mig. Jag har ju en hel del som jag skulle behöva läsa på inför morgondagen då jag har min sista check på jobbet. Lägger jag mig efter tolv och barnen kanske vaknar på natten så är jag helt förstörd, så därför var det lagom att lägga mig och så satt dom andra uppe en stund till.

Oskar sov väldigt bra i natt så jag känner mig utvilad även fast jag fick gå upp vid 06.30. Dom andra ligger och sover så jag fick lite tid till att titta in här och säga hej till er. Hoppas att eran start på denna veckan har varit bra! Det ser ut som att det ska regna hela veckan tyvärr, men idag har vi en sista soldag som tur är nu när jag är ledig! Lugnet före stormen, eller vad säger man? 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.