Sushi i solen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sushi i solen

Bästa avslutningen någonsin på denna ledigheten!

sushi

Vi dukade upp med sushi på verandan och tog var sitt glas med vitt vin.

sushi_familj

Jag försökte lära Filip att äta med pinnar, men det gick väl lite sisådär! Han tyckte det var lättare att äta med fingrarna och det kan jag väl egentligen hålla med om. Lustigt nog så älskar han sushi och det bästa han vet är att bara äta laxen och hoppa över riset. Han gör precis som vi, doppar lite lätt i soja och så äter han en stor bit. Jag får ofta höra att “barn kan inte äta det” och “barn kan inte äta det”, men skenet bedrar för Filip äter ALLT som man inte tror att “barn” gillar. Till exempel soltorkade tomater, inlagd vitlök, oliver, stark mat och rå fisk. Tokigt, men väldigt bra, för då kan han äta precis det som jag och M äter utan några problem.vitvin

Denna dagen har gått åt till att sitta på baksidan och bara umgås. Jag älskar dagar som dessa då man bara kan luta sig tillbaka i soffan, mätt och belåten och bara njuta av att få spendera tid tillsammans med familjen.

middag

En perfekt tisdag om ni frågar mig och resten av denna eftermiddag och kväll kommer förmodligen spenderas här ute också. Jag ska bara åka iväg en snabbis och köpa glass först, sen är denna dagen komplett 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.