Utemöbler inspirerat av mitt hem – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Utemöbler inspirerat av mitt hem

Jag tänkte att jag skulle passa på att tipsa om lite fina utemöbler från Trademax, inspirerat från mitt hem nu när det är sommar och man gärna vill börja vara lite mer utomhus. Så fort snön försvinner på vårkanten så brukar jag plocka framutemöblerna och göra det fint på verandan, men just utemöbler tycker jag är väldigt svårt att få ihop på ett snyggt sett.

Vi har valt att gå i naturliga jordfärger, kombinerat med turkosa solstolar som matchar poolen. Lite färg och gröna växter piffar till det lite diskreta möbelfärgerna och ger liv i terassen.

TRADEMAXOSLOFRU

Matgrupp – Här, Parasoll – Här, Förvaringsbox – Här, solstolar – Här, Grill – Här, Rottingmöbler – Här, Infravärmare – Här

Detta inspireringscollage som jag har gjort kommer senare att vara med i en tävling. Men mer om det berättar jag när det är dags och tävlingen är publicerad. 🙂

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.