Final check! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Final check!

Godmorgon på er!

Klockan är alldeles för tidigt för att min hjärna ska fungera som normalt, så ni får ursäkta om det är något stavfel här och där och kanske en lite osammanhängande mening eller två. Jag ska nämligen alldeles strax bege mig på min sista check innan jag blir godkänd och kan flyga på riktigt. Jag är spänd, lite nervös, men framför allt förväntansfull och taggad! Jag kan ju det här nu och jag älskar det och vad jag har lärt mig under mina år så kan jag bara jag vill!

cabin_crew_uniform

Uniformen är på, en kaffe är uppdrucken och en macka är smord och ligger här jämte mig. När jag går upp så här mitt i natten så är en macka med ost det sista jag är sugen på. Jag har liksom inte riktigt vaknat än och då har jag svårt för att äta. Men jag har i alla fall gjort en macka och den kan jag ju ta med mig och äta på vägen när jag har vaknat till lite mer. Klockan är nämligen bara 04.00 på natten och jag är vaken fysiskt men sover psykiskt. Kan man säga så? Att sätta klockan på 03.30 kändes nästan omänskligt igår, men nu sitter jag här och redo som aldrig förr! 😉

N03u måste jag åka, håll tummarna för mig nu att jag fixar det här!

Massor med kramar till er alla, vi hörs när jag är hemma igen <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.