I made it! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

I made it!

 

YES! I made it! 😀

Äntligen är jag klar med all träning och tester och kan äntligen flyga som en vanlig ansatt. Det känns underbart och jag är både överlycklig och väldigt stolt över mig själv!

smile

Det ska bli så himla kul att få flyga imorgon för första gången utan att ha någon vid min sida som ser på varje steg jag tar. Visst har det varit lärorikt, men nu kan jag ju allt jag ska kunna och kan tryggt lita på mig själv och den kunskap jag sitter på.

Jag kom hem tidigt idag och fick pusta ut här hemma på altanen några timmar innan vi nu ska åka och hämta Filip på förskolan. Sen ska vi åka och storhandla innan det är dags för middag. Av någon lustig anledning så var jag riktigt sugen på gravad lax idag så det ska hela familjen få äta bara för det! 😉

Puss och kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.