En förmiddag hemma – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En förmiddag hemma

Älskar att ha så bra tider som jag har i detta jobbet. Visserligen kommer jag att komma hem mitt i natten, men jag har fått spendera hela förmiddagen hemma med mina grabbar.

familj_syskonkärlek

Jag är ruskigt glad över att min man är som han är och är så duktig med barnen. Filip hade feber i natt och var dålig i magen så han får vara hemma från förskolan idag. Visst kommer det vara lite intensivt för M att vara hemma med båda pojkarna samtidigt, men dom ska ha pyjamasparty och äta massa gott, se på film och mysa tillsammans hela dagen.

syskonkärlek

Visst känns det lite tungt i mammahjärtat att lämna dom när dom är så kramiga och goa. Men imorgon så har jag hela förmiddagen hemma med dom igen. <3

Oskar_Filip

Vi har haft jättemysigt här hemma, men nu är det dags för mig att åka till jobbet. Idag ska jag flyga till Laranca! Är det någonting som är riktigt bra med mitt nya jobb är att jag blir bättre och bättre på geografi. Tidigare så var jag värdelös och är fortfarande inte helt bra när det kommer till vart länder och städer ligger på kartan. Men nu tvingas jag ju lära mig eftersom jag inte vill uppfattas som fullständigt oalmännbildad när jag reser med mina kollegor. Så nu tänkte jag att jag skulle passa på att lära mig vart alla städer ligger som jag flyger till när jag jobbar. Hittills har jag varit i Bardufoss i Nordnorge, Alicante och Bilbao i Spanien och idag ska jag, som sagt, till Laranca i Cypern.

Jag ska slänga i mig något att äta lite snabbt och sen ska jag åka till flygplatsen. Hoppas ni har en fin torsdag allihopa!

Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.