Bebismys – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Bebismys

Godmorgon!

Igår när jag kom hem vid niotiden så satt alla pojkarna uppe i soffan. Dom hade varit hos läkaren eftersom Filip hade fått några blåsor runt munnen (igen!). Tydligen så kunde dom inte konstatera något annat än att det skulle vara en förkylning som går över av sig självt, men att vi kunde boka en tid hos våran fastläkare (dom jobbar inte på helgerna så igår var dom på “akuten”) för att ta några prover. Förutom blåsorna runt munnen så mår han bra och när jag kom hem så gick M upp och la Filip och så tog jag hand om Oskar.

Stackars min man som har fått ta hand om båda pojkarna nu när jag har varit borta. När dom är friska och krya så går det bra, men om någon är sjuk så är det inte lätt att ha två. Jag vet själv när jag var hemma med barnen och nån av dom var sjuka.. Det var ett helvete och jag kommer ihåg hur jag till slut grät av frustration och när det blev som värst så stannade min man hemma från jobbet för att hjälpa till. Tyvärr så kan inte jag göra det eftersom jag är helt ny på jobbet och inte vill ha några sjukdagar, plus att det är väldigt svårt att komma hem ibland när jag är ute och reser i andra städer/länder.. Men nu är jag hemma och då gör jag vad jag kan! Nu har jag två dagar ledigt så jag sitter för tillfället uppe med pojkarna så att M ska få sova ut ordentligt.

Oskar

Filip sitter och är lite hängig i soffan, men Oskar är gladare än någonsin förr och kryper omkring på golvet och skrattar högt!

bebis

Han är så go min älskade lilla Oskar och jag stornjuter av att få spendera den här sista bebistiden med honom innan han går över och omvandlas till en pojke. I mina ögon är han perfektion och alldeles gudomligt söt. När jag ser honom så fylls hela mitt hjärta av kärlek och jag är så otroligt stolt!

glad_bebis

Han är ruskigt snabb på att krypa, men börjar även bli väldigt stabil på att gå om han tar hjälp av en briovagn eller håller mig i handen. Han ställer sig upp med hjälp av föremål och går runt, runt och runt igen kring soffbordet när vi sitter i soffan för att visa vad han kan. Han har sin egen personlighet och är inte alls lik Filip i sättet. Han är lugn, glad och harmonisk, medan Filip är den vilda i familjen. Filip är lite mer lik mig i humöret och är väldigt bestämd och envis, men är den mest gudomliga solstråle när han väl är glad. Det är väldigt upp och ner med honom, medan Oskar är mer stabil och är i princip aldrig på dåligt humör.

Det är väldigt kul att vi har fått två så olika pojkar med sina egna bedårande personligheter. Jag är så stolt och lycklig över dom och jag känner verkligen att familjen är fulländad med två barn, så nu blir det inga fler. 😉

Nu ska jag återgå till att pyssla om Filip och leka med Oskar. Jag håller tummarna att M får sova länge och gott så att han vaknar utvilad och glad med massa ork att umgås med familjen idag.

Hoppas ni får en underbar söndag allihopa! Massor med kramar till er alla / S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hoppas han kryar på sig och blir bättre innan du åker igen, så du slipper åka med dåligt samvete. Inte för att du egentligen borde ha det men med erfaranhet som mamma så vet jag att vi ofta får det iallafall ❤️