Stanna tiden! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Stanna tiden!

Godmorgon på er,

Nu är jag äntligen hemma igen! Jag har sovit i lite mindre än tre timmar idag eftersom vårt flyg igår blev försenat och vi sen skulle upp tidigt som tusan idag. Det känns som att jag har sandpapper i ögonen och är nästan lite illamående i övrigt, men annars går det bra! Flyget från Kristiansand landade i Oslo redan 07.20 och jag var hemma här samtidigt som pojkarna började vakna till liv efter natten.

drägglis

Den här lilla coolingen växer fortare än vad jag hinner att följa med på. Han är min sistfödda son och min sista bebis. Här blir detnämligen inga fler barn gjorda ska jag tala om för er! Det räcker och blir över med två barn i familjen och om jag ska vara fullkomligt ärlig så varken vill eller orkar jag ha flera barn. Vi har det alldeles perfekt så som vi har det och jag skulle inte klara en liten bebis till. Så därför är det extra bittersött nu när Oskar växer upp eftersom han är den sista lilla bebisen i familjen.

Oskar

Jag försöker att ta vara på all tid som går och njuta så mycket jag bara kan. Han är så snäll, glad och go min lilla Oskar och väldigt speciell för mig. Han har det där lilla extra och charmerar mig varje dag av sin närvaro, min älskade lilla Oskar. <3

Nä, jag måste nog få sova en timma till eller två. Puss och kram så hörs vi sen igen 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Marina

  Jag tänker också så och folk säger att man aldrig ska säga aldrig. Fast ibland vet man bara, haha. Jag är mer än nöjd med två och vi båda känner oss mer än klara. 🙂

 2. fanny s

  Jag förstår dig till fullo! Själv tänker jag att jag nog kommer att vilja ha en till om några år…jag är 27 år, kanske blir en sladdis när jag är runt 35, om det är möjligt. Då kommer min yngsta vara 8 och min äldsta 11, så då kanske man har mer ork ^^

  1. susannajungblom
   oslofru

   Hehe jo, är ju också 27 så vem vet om tio år? Men så som det ser ut nu så känner jag mig rimligt säker på att det blir bra med dom två små guldkornen jag har 🙂