Kvalitétsdag! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Kvalitétsdag!

Godmorgon alla ni underbara människor där ute i världen!

Hoppas ni sovit gott allihopa! 🙂

Idag har jag min första riktigt lediga dag på ett tag (igår var jag ju på sätt och vis ledig, men jobbade ju lite på morgonen så det räknas inte helt). Det kändes fantastiskt att vakna upp av att mina pojkar sprang in i rummet och väckte mig och när jag kom på att jag är ledig idag och inte har några planer alls så fick jag ett sånt härligt lugn i hela kroppen. Gud vad man uppskattar dom lediga dagarna så betydligt mycket mer när man inte alltid är ledig. Förut så var jag ju hemmafru och alltid ledig och kunde göra precis vad jag ville exakt när jag ville, men nu har jag ett jobb där jag arbetar 100% vilket gör mina lediga dagar till dagar som jag verkligen sätter stort pris på och uppskattar desto mer.

Så idag är det en ledig kvalitétsdag för mig och min fina familj här hemma i vårt drömhem!

_MG_1012

En plats i huset som vi aldrig är på eller har gjort någonting för att inreda är våran balkong. Den bara är där men används aldrig. Så idag tänkte vi ta en tur till Plantagen för att köpa lite blommor och grönt för att pynta vår balkong och även sätta en häck för att inte ha någon insyn vid poolen. Det är alltid lika kul att åka och se på blommor på söndagarna tycker vi, fast det kanske är för att det inte är någonting annat öppet på söndagar? Då blir det liksom “blom-shopping” som blir söndagssysselsättningen om man vill hitta på någonting under dagen.

Men först, innan någonting annat – Frukost!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Angelica

    Låter som en super härlig dag! Och blom-shopping är ju en av dem bästa shoppingarna om du frågar mig 😀
    visa gärna hur balkongen blev sen, man blir ju lite nyfiken 🙂