Min fina man, barnens fina pappa – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Min fina man, barnens fina pappa

Godmorgon!

Idag fick jag vakna upp med mina pojkar, vilket är extremt uppskattat nu när jag börjat jobba, och kunde starta dagen med massa bus och lek.

syskon

Pojkarna är så goa mot varandra och dom har börjat leka otroligt bra tillsammans. Det är så kul att se hur Filip vill busa med sin lillebror och mitt i allt lekandet så vill han gärna kramas och pussas lite också.

syskonkärlek

Men roligast av allt är det så klart att busa med sin pappa!

_MG_1266

Min man är en otrolig pappa och jag vet att jag har sagt det förr, men jag kan inte säga det nog med gånger – Jag är så stolt, tacksam och lycklig över att jag har funnit mannen i mitt liv. Han är pålitlig, trygg, omsorgsfull, kärleksfull, den bästa mannen man kan tänka sig i ett förhållande och den bästa pappan till våra barn. Jag vet att jag många gånger tar honom för givet eftersom han alltid ställer upp och finns där. Men när jag tänker och hör mig omkring så märker jag att män som min man är sällsynta och det är långt ifrån alla som får ha det så här bra. Därför är det viktigt att visa uppskattning och tacksamhet över sin partner när man har det så fint som jag har det.

Han är inte bara innerligt snäll och fantastisk mot mig, utan det viktigaste av allt – Han är den bästa pappan jag någonsin kunde önskat att ha till mina barn.

_MG_1264

Det har varit rätt så tufft för M nu när Filip har semester från förskolan och jag har sovit borta och jobbat så mycket som jag har. Det är en omställning för honom och en enorm kontrast från när han tidigare brukade jobba. Man skulle ju kunna tro att ett jobb var mer ansträngande än att “bara gå hemma med barnen” som många sa till mig förr när jag var hemmafru. Men nu hörni, kan jag tala om för er att när jag åker iväg på jobbet så får jag andas och koppla av till skillnad från att gå hemma och passa på barnen. Att vara tvåbarnsförälder är inte bara-bara kan jag lova er! Man måste vara på hugget 24/7 och det är inte alltid lätt! Så en stor eloge till alla oss som har barn och är hemma med dom. Vi är grymma! En extra stor klapp på axeln till er ensamstående, jag förstår inte hur ni klarar det! Jag är så sinnessjukt glad över att vi är två som delar ansvaret över våra små guldkorn, för här är det full rulle non-stop från morgon till kväll!

Tack min fina älskling för allt du gör för mig och våra barn <3

familjen

Efter mitt jobb idag så ska vi åka till Sverige och hälsa på mina föräldrar. Nu var det alldeles för länge sen vi sågs så det ska bli jättekul att få träffas igen. Jag slutar 20.15 och därför kommer vi att komma iväg väldigt sent. Men det gör ingenting för då sover förhoppningsvis barnen i bilen och så får vi hela dagen i Alingsås imorgon istället för att få sitta i bilen hela morgonen. Vi har inte planerat att göra så mycket när vi är där mer än att ta det lugnt, åka ut med båten och bara njuta av lite ledighet tillsammans. Fyra dagar ledig ska bli umderbart!

Öppnade precis Vg och såg vad som hänt i Nice…. Jag finner inga ord.

All min kärlek, tankar och tröst går till de drabbade <3 🙁

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.