Hjälp mig snälla! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hjälp mig snälla!

Hej på er alla underbara!

Nu är vi hemma i Oslo igen och det känns så himla skönt att sitta här på terassen med ett glas rosé i handen och se ut över barnen som leker på gräsmattan. Bilturen gick bra och vi kunde köra hela vägen utan att stoppa. Visst var barnen lite smått gnälliga i slutet, men då fick dom se på Netflix i bilen och så var allt bra igen!

Kommer ni ihåg att jag la upp en bild på ett collage för ett tag sen? Detta kollaget:

TRADEMAXOSLOFRU

Jag tävlade med massa andra bloggare om att få bli en av tio utvalda som var med i tävlingen där man kunde vinna 10.000 kr att köpa möbler för hos Trademax. Nu har mitt bidrag gått vidare i tävlingen! Jippii! 😀

Men, för att jag ska kunna vinna så behöver jag eran hjälp! Vinnaren av denna tävlingen utses nämligen genom flest kommentarer och “likes” på collaget som man har gjort på Trademax facebooksida.

Jag skulle bli fullkomligt överlycklig om jag tog hem den här vinsten! Det hade varit en stor belöning och självklart kommer jag i så fall att publicera allt jag köper på bloggen och så kan jag även lova er att ha en tävling där ni också kan få ta del av vinsten! Skulle inte det vara kul? 🙂

För att gilla mitt collage och helst också kommentera så kan ni KLICKA HÄR! Tuuuuuusen tack till er alla som hjälper mig. NI är verkligen bäst allihopa! Puss och kram på er <3

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.