Pyjamaspartaj – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Pyjamaspartaj

Godmorgon!

Klockan är bara halv sju, men det gör ingenting för i natt sov Oskar hela natten för första gången någonsin! Tjohoo! Helt otroligt bra och nu hoppas vi att det håller i sig så att vi bara har en liten pojke att ta hand om på nätterna framöver. Filip har nämligen varit väldigt svår på nätterna och vaknar fortfarande en till fyra gånger varje natt. Han går i sömnen, är lite mörkrädd och har även nattskräck till tider. Så därför hade det varit otroligt bra om Oskar kunde sova hela nätterna och låta oss fokusera på Filip när det är mörkt. Speciellt är det bra eftersom jag sover borta en del med jobbet och det blir lättare för M att inte vara vaken hela nätterna för att ta hand om båda barnen.

Anyway, det löser sig alltid oavsett, men det hade ju varit strålande skönt om Oskar sov så här bra jämt! På tal om något annat så har vi pyjamasparty på takterassen för tillfället! 🙂

Filip

Vi firar sista dagen här genom att dansa runt i våra pyjamaser. Snart ska vi äta frukost och sen ska vi gå ner till lekplatsen igen för en stund innan det är dags att storhandla och sen ta oss tillbaka till Oslo igen. Det har varit så skönt att få komma hit och koppla av och umgås med mina föräldrar för en stund och jag har massor med mer bilder från helgen som jag inte har hunnit publicera som ni får se så småningom när jag kommit hem igen. Men trots att vi haft det toppen så känns det ändå alltid härligt att få komma hem. Vi kommer att åka efter lunch någon gång så jag tittar säkert in här en sista gång innan vi åker, men tills dess får ni ha det så fint! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.