Jacuzzibad – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Jacuzzibad

Godmorgon på er!

Klockan är alldeles för tidigt för att hjärnan ska fungera som normalt. Oskar var jättejobbig igår när jag skulle lägga mig och ville inte sova alls. Han låg vaken och sprattlade med benen och höll mig vaken till midnatt ungefär. Sen vaknade han igen vid 03.30 och jag börjar 06.30 och var tvungen att gå upp 04.30 så ni kanske förstår att jag är lite trött just för tillfället.

Jag försökte komma på något skoj att blogga om, men som sagt är hjärnan inte helt funktionabel (haha, kan man säga så? funktionsbar kanske?) så jag kollade igenom bilderna från helgen och hittade några söta på Filip och M när dom badade hemma hos mina föräldrar på takterassen.

Hemma har vi ju pool och barnen älskar att bada i den, men frågan är om inte jacuzzin hemma hos mina föräldrar är snäppet roligare. Eller, i alla fall under molniga dagar när det inte är så stekande hett ute.

Filip

I jacuzzin är det varmt och härligt och att bada med sin pappa är nog det bästa Filip vet!

pappa

Man kan verkligen se på hela Filip hur lycklig han är över att få lite kvalitetstid med pappa i plurret!

bada_jacuzziJag och Oskar satt också med och badade en stund, men vi tröttnar lite snabbare än dom andra pojkarna i familjen som gärna ligger i  till fingrar och tår ser ut som skrumpna russin.

filip_pappa

Jacuzzi är tipptopp att ha när det är halvkass väder och på vintern också såklart, men nu börjar det bli varmare dagar med sol så då är jag rätt så glad att vi hemma har pool! 😉

Nu måste jag springa iväg så att jag kommer fram i god tid. Nästa gång jag tittar in här på bloggen så är jag i Tromsø. Kram, kram tills dess!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.