Att vakna hemma – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Att vakna hemma

Godmorgon!

Igår kom jag hem vid tvåtiden på natten och då hade min älskade, underbara man bäddat åt mig inne på Filips rum (Filip sov inne hos M) så att jag skulle få sova ostört till barnen vaknade. Vid 07.30 hörde jag att Oskar låg och pratade för sig själv inne i sitt rum och då gick jag upp för att hämta honom. Dörren stod öppen till mitt och M´s sovrum så att jag kunde höra när Filip vaknade och med en gång jag hade hämtat Oskar så står Filip upp i sängen och ropar på mig.

Vilket underbart sätt att starta dagen på!

pojkar

Båda pojkarna är goa och glada, men väldigt busiga och krävande. Filip frågar efter pappa, men är samtidigt glad över att jag är hemma. Det måste vara förvirrande över att vi är borta lite då och då helt plötsligt, men så glömmer han det lika fort igen. Vi har ätit frukost framför “Apa” på tv och alldeles strax ska vi göra oss i ordning för dagen. Idag ska vi nämligen packa strandväskan för att åka in till stan och möta några vänner som vi ska åka till havet med.

Det blir en riktigt fin start på min fyra-dagars ledighet!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.