Med mina små – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Med mina små

M är bara borta några timmar nu på morgonen och är på väg hem alldeles strax, så jag har varit hemma själv med mina små.

_MG_1882

Filip har blivit en så snäll storebror och hjälper mig att ta hand om Oskar. Han ser alltid till så att lillebror har allt han behöver och går alltid och klappar och gosar med honom.

Det lustiga är att Filip har börjat bestämma väldigt mycket och är riktigt, riktigt envis. Om han har bestämt sig för någonting så blir det så. Till exempel ville han ha pyjamasen uppknäppt och sprang runt så jättelänge innan han var klar för att byta om till dagens kläder. Lustikurre!

syskon

Pojkarna har precis delat på en burk med barnmat och för tillfället är det uppehåll så jag tänkte att vi skulle ut och gå en sväng. Får hoppas att det inte börjar regna när vi är ute för jag har, typiskt nog, tappat bort regnskydden till vagnen. Det spelar i och för sig ingen roll för lite vatten skadar inte, snarare tvärt om – i denna familjen älskar vi allt som är blött! 😉

 

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.