Starbucks coffee – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Starbucks coffee

Godmorgon!

Ni flesta kan väl säkert hålla med mig om att Starbucks har den bästa kaffen? Därför blir det lite extra gott här hemma när jag dricker kaffen ur min Starbuckskopp 😉

starbucks

I natt fick jag sova minimalt eftersom Oskar fick för sig att hålla mig vaken några timmar när jag gick och la mig och sen ville han upp vid 5. Dock lyckades jag få honom att sova någon timma till efter att han fått lite ersättning som tur var, men oavsett så var det lite väl lite sömn för min del, så idag är jag trött.

Jag ställde mig i duschen så fort resten av familjen hade vaknat och efter det kände jag mig som en människa igen. Nu ska vi bara äta lite frukost ute på altanen och gotta oss i solen på förmiddagen för sen vid lunchtid så börjar jag jobba igen. Idag har jag Standby på flygplatsen, vilket innebär att jag ska sitta och vara beredd på att rycka ut om det behövs. Det blir spännande att inte veta vart jag ska, eller eventuellt inte behöver åka ut alls, utan kan komma hem igen till middag. Vi får helt enkelt vänta och se!

Jag kommer att ha med mig datorn och har förmodligen tid till att svara på mail och jobba med bloggen. Jag har sett att jag fått lite kommentarer som jag inte har hunnit svara på, men det kan jag också få tid till nu. Så om du har en obesvarad kommentar som ni väntar svar på så kan ni uppdatera sidan och titta in i eftermiddag så ska ni nog se att ni har fått svar då.

Det är ju fredag idag! Underbart! Hoppas ni får en fin start på denna helgen, Kramkram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons