Tre favoriter – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tre favoriter

Hej på er!

Jag sitter för tillfället på Crew-rummet på Gardermoen och sitter och väntar på att eventuellt bli utkallad på jobb. Som tur är så har jag haft några vänner från kursen här som har hållit mig sällskap, men nu ska dom ut och flyga så då sitter jag här och har tid över till bloggen.

Tänkte att jag skulle visa er tre av mina favoriter från min garderob. Jackan, klackarna och väskan.

outfit_oslofru

Jacka – Lindex, Byxor – BikBok, Skor – Christian Louboutin, Väska – Louis Vuitton

Jag tycker alltid att man ser så stilig ut i krämvit, speciellt fint är det med guldiga detaljer som man kan se både på jackan och väskan. Sen bara tokälskar jag Christian Louboutins skor med den röda sulan – så klassiskt och fantastiskt!

lindex_outfit

Skorna är mina favoritskor och väskan är en av mina favoritväskor. Dock får jag nästan aldrig användning för skorna eftersom vi sällan går ut längre. Förr, innan vi fick barn så var vi alltid ute och åt middag, gick ut och drack drinkar eller bara var ute och socialiserade. Min man är ju nästan 2 meter lång och jag är bara 167, så därför har jag alltid haft höga klackar för att komma upp lite i höjden så att vi varit på samma nivå.

Men efter att vi fått barn så har dom sena utekvällarna blivit utbytta mot mysiga hemmakvällar med barnen och då har jag inte fått lika mycket användning för mina skyhöga klackar tyvärr.

louis_vuitton

Väskan älskar jag! Den fick jag lite spontant av min man för ett tag sen. Alla tjejer drömmer väl om att få träffa drömmannen som skämmer bort en med fina presenter? Jag lyckades fånga ett riktigt kap som alltid får mig att känna mig som en prinsessa! När jag minst anar det så är han där med en ny gåva, blommor eller bara en iordning-gjord överraskningsmiddag. Det gäller inte bara materiella ting, utan han finns också alltid där när jag behöver honom. Känner jag mig nere så tröstar han mig, om jag behöver närhet så håller han om mig och när jag behöver lite extra uppmuntran så kan jag alltid lita på att han finns där.

Men dom materiella tingen är självklart alltid en bonus som jag är otroligt glad över! 😉

2 timmar kvar nu. Hoppas jag får komma hem till min man och små pojkar innan läggdags. Jag såg att jag fått ytterligare lite kommentarer nu när jag suttit här så jag ska svara på dom nu. Kanske tittar in här igen om en stund om jag inte blir utkallad på jobb. Kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Helen

  Håller tummarna att du får komma hem, men det måste vara lite jobbigt att inte veta , har ni sådana pass ofta när ni inte vet om ni ska på tur eller ej. Trevlig helg.

  1. susannajungblom
   oslofru

   Hej! Jag kom ut och jobbade, men är på väg hem nu 🙂 Nej, det är väldigt sällan man får det och jag har bara två sånna här arbetsdagar på hela sommaren 🙂

 2. Lisa

  Du är alltid så snygg! Skorna klär dej verkligen! Du får se till att ta ut dom på lite galej när dina föräldrar hälsar på näst! <3

  1. susannajungblom
   oslofru

   Ja men kanske det 😀 Vi ska faktiskt på en liten spaweekend en helg i Augusti, så då får dom åka med så jag kan ha dom när vi går ut och äter middag och dricker drinkar på kvällen 😉

Annons