Hälsa & Fitness – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hälsa & Fitness

Hälsa & Fitness är en grymt bra tidning där ni kan få massa inspiration och motivation till träning och bättre hälsa. Dom finns på internet, men kommer även ut i tidningsform en gång i månaden och i detta Augustinumret som finns ute i butik nu är jag med! 🙂

Hälsa & Fitness 8-2016_files

Så nu kan ni läsa om “En dag i mitt liv” i tidningen Hälsa & Fitness för att se hur en dag från morgon till kväll ser ut för mig. Läs om hur jag får ihop träning i min vardag med två barn och ett heltidsjobb.

Det är inte alltid lätt att få ihop det, men jag tror att det viktiga är att inte stressa med träningen och ständigt tänka på vad man stoppar i sig, utan att försöka tänka på ett sunt sätt och hålla en hälsosam livsstil. Men mer om hur jag tänker och hur en dag ser ut för mig kan ni, som sagt, läsa i artikeln i Hälsa&Fitness.

Barnen ligger för tillfället och sover middag och jag ska alldeles strax göra mig i ordning för att åka till jobbet. Nästa gång vi hörs så är jag i Bergen, men dock på ett annat hotell än sist. Jag kommer att landa i natt och så börjar jag i lunchtid imorgon så därför kommer jag inte hinna göra så mycket mer än att bara ta vara på egentiden och duscha ifred och sova ut så länge jag kan. Man får ju passa på när man har möjlighet och inte har två krävande barn och en man som behöver mig 😉

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.