All day in bed – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

All day in bed

Jag minns inte senast jag tillbringade en hel dag i sängen. I vanliga fall har jag alltid en miljon grejer att fixa, men idag inte haft möjlighet att göra någonting annat än vänta, så därför tog jag tillfället i akt att spendera hela dagen i sängen. Lyx.

susanna_jungblom

Jag kommer inte att komma hem fören efter midnatt, så därför var det väldigt skönt att få hela dagen till att vila och återhämta sig. Det är ett speciellt yrke att vara uppe i luften och jobba än vad det är nere på marken. Kroppen påverkas och jag känner verkligen att det är viktigt för mig att sova ordentligt, äta bra och ta vara på den lugna tiden som jag får på hotellen. I natt kommer jag hem väldigt sent, så min man har bäddat åt mig inne på gästrummet så att jag ska få sova i lugn och ro. Han är så snäll mot mig och är en så go pappa mot våra barn.

Imorgon är det, som jag nämnde tidigare, första dagen för barnen i förskolan, så då är det fullt kör på morgonen med inskolning och packning av allt dom ska ha med. Det blir spännande och jag lovar att berätta mer om hur allting går till efter att vi varit där imorgon.

Ni får ha det så bra tills vi hörs nästa gång. Nu måste jag nämligen hoppa upp ur sängen och springa iväg!

Kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons