Bergen Airport – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Bergen Airport

Godmorgon!

Igår kom vi in till hotellet mitt i natten och som tur var så snubblade jag in på ett fantastiskt mysigt hotellrum.

bergen_clarion_airport

Jag tvättade bara av mig sminket och la mig för att sova på stört. Irriterande nog så gick det inte att dra för en av gardinerna på mitt rum, så jag vaknade relativt tidigt av att det blev alldeles för ljust i rummet för att jag skulle kunna sova vidare.

På morgonen har jag druckit kaffe i sängen, tagit en dusch, facetimat med min familj och bara legat och tagit det lugnt på rummet. Eftersom vi bor på flygplatsen så finns det inte så jättemycket för mig att göra, så därför har jag lite tid över till mitt andra jobb som är bloggen. 🙂

Idag ska vi flyga till Paris och sen i natt så kommer jag hem igen till pojkarna. Imorgon ska ju barnen till förskolan och det blir Filips första dag efter semestern och Oskars första dag någonsin! Det är så himla spännande och jag är riktigt nervös över hur det kommer att gå. Men mer om det kommer jag skriva om i ett inlägg lite senare idag. Nu ska jag göra mig i ordning för dagen. Kramkram

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons