En sommar med Netflix – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

En sommar med Netflix

Idag gick det jättebra för Oskar att vara på förskolan så vi lämnade honom till och med där i ca 2 timmar så att han fick läggas av en förskolelärare och vaknade också upp där utan oss. Det gick suveränt och imorgon kan vi nog lämna honom själv redan efter frukost!

När jag och M hade lite egentid så tog vi en promenad till butiken eftersom jag skulle hämta ut lite post. Jag hade fått mail om att det låg något spännande och väntade på mig och som alltid är det lika kul att gå och se vad det är.

Vi gick hem och la oss ute på gräsmattan och öppnade post och lägligt nog så hade jag fått ett superhärligt sommarpaket från Netflix!

_MG_2539

Tack snälla Netflix för min fina present! I paketet låg det massa smarta grejer att ha på stranden, eller hemma när jag ligger och chillar vid poolen. Bland annat en laddare, solskydd till ipaden och ett skönt badlakan. Ni har väl heller inte missat att det har släppts massa grymma serier i sommar? Bland annat sträcksåg jag och min man Orange is the new black för inte så länge sen. Bloodline, Narcos, Daredevil och många fler grymma serier kan man hitta på Netflix som passar fint när dom soliga dagarna blir till regn! 😉

Det har varit rätt så fint väder idag så vi har varit ute hela dagen. Filip är fortfarande i förskolan, men vi tänkte hämta honom alldeles strax och grilla lite till middag. Jag har inte blivit kallad på jobb än, men det är 6 timmar kvar, så allt kan ske. Dock försöker jag inte att tänka på det utan vill helst försöka njuta så mycket jag kan av denna dagen som möjligt. Tittar förmodligen in här om en stund igen, men nu har jag lite saker att ta tag i innan vi hämtar Filip, så som tvätt, städ och annat lite trist men välbehövligt!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.