Oskars första dag – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Oskars första dag

Godmorgon!

Så, ja, hur gick Oskars första dag igår tror ni? – Jo, den gick jättebra!

Oskar

Vi gick först ner för att lämna Filip och sen tog vi en promenad  med Oskar så att han skulle få sova lite grann innan det var hans tur att börja sin första dag på förskolan.

När vi sen kom dit så var lilleman utvilad och på topphumör! Det var bara två andra barn där i samma ålder och dom lekte jättebra tillsammans på golvet medan vi föräldrar satt runt omkring och pratade och studerade våra små. Efter en timma ungefär så fick dom äta tillsammans. Det serverades soppa och Oskar slevade i sig en hel portion utan några som helst problem.

Efter maten så var alla barnen helt slut så då bestämde vi oss för att det passade att gå hem. Det blev en kort, men väldigt bra första dag och jag är positivt inställd till pedagogerna som kommer att ta hand om min minsta son. Detta blir bra!

Idag kommer vi att gå direkt till Oskars avdelning efter att vi har lämnat Filip vid frukost. Förmodligen så kommer han att behöva sova nästan med en gång efter det, så vi får se om han får sova på förskolan då och sen vakna upp där för att se hur det går. Men vi får se. Vi gör det som passar bäst för Oskar helt enkelt.

Jag ska jobba idag, men jag har hemma-standby, så jag vet inte vart jag ska än utan får rycka ut om det behövs. Sen imorgon är jag ledig i fyra dagar igen! Jag är i starkt behov av att fixa naglar och sen ska jag även på en ny laserbehandling hos Eraze. Men förutom det så är det full fokus på Oskar och hans inskolning på förskolan.

Nu ska jag göra i ordning både mig och pojkarna så vi inte kommer för sent! Kramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jessies Vardag - träning, stil, mammaliv -

    Vad skönt att det gick bra! Min 1,5:åring börjar sin inskolning om två veckor och jag är så nervös… Herregud vad jag är nojig! Jag har gått hemma med honom i 1,5 år och med ens ska jag lämna honom ifrån mig.. Jag har tyvärr ingen möjlighet att ha honom korta dagar heller då jag är själv med honom och måste ju studera, så han kommer gå 6,5h varje dag så fort inskolningen är gjord. Känns så jobbigt men ibland har man ju inget val.. Hoppas i alla fall att det ska gå bra, då Oliver är ett socialt och väldigt aktivt och nyfiket barn, så stimulansen och umgänget behöver han verkligen 🙂