Happy moments – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Happy moments

Ni skulle sett hur glad Filip var imorses när han upptäckte att hela familjen skulle stanna på förskolan för att äta frukost tillsammans. Det är ju fortfarande semestertider så avdelningarna är inte fullsatta och därför har dom slagit ihop avdelningarna för att äta frukost tillsammans, så därför skulle Oskar äta tillsammans med Filip idag.

filip_mamma

Filip har blivit så himla go den senaste tiden och det är aldrig något gnäll längre, utan allt är frid och fröjd och han verkar vara lycklig och glad över allt som sker i livet. Det är så kul att se och få vara en del av utvecklingen och se hur han växer och blir goare och goare. Min lilla, älskade Filip!

kärlek

Jag ska alldeles strax åka iväg till gymmet och lite senare ska jag lägga upp ett inlägg om hur jag har tänkt att lägga upp kommande träning. Det var ungefär 4 månader sen jag tränade, plus att jag dagligen slänger i mig massa godis och onyttigheter – så nu är det banne mig på tiden att jag tar tag i hälsan igen!

Mer om träning, kost och bilder kommer om en liten stund. Puss och kram så länge!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.