Klar för regn – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Klar för regn

Godmorgon alla goa och glada!

I natt provade vi ju första natten med barnen i sina egna rum. Vi tänkte först att Filip och Oskar skulle sova tillsammans, men vi ångrade oss strax innan läggning och la dom i varsitt rum. Huvudsaken är att dom klarar att sova utan mig eller M så att vi kan få sova tillsammans igen. Det gick väldigt bra för Filip som sov hela natten, men Oskar däremot var vaken först vid midnatt och sen vid fyratiden och då ville han upp och hoppa. Så idag är jag tröttare än tröttast, men efter några koppar kaffe så är jag uppe och går på någon konstig form av autopilot.

Det ösregnar här hemma idag så det tog lite tid för oss att få i ordning barnen för förskolan, men som tur är så har vi väldigt bra kläder som skyddar från regnet som är ett måste för barn att ha när man går i en förskola som alltid är ute och leker på dagarna.

barnmode_Filip_jollyroom

Filip tycker att det är kul med allt som har med vatten att göra så när det regnar så är det inga sura miner, utan snarare tvärt om!

nordbjörn_regnstövlar

Regnstövlar och regnjackan är från Nordbjørn och finns att köpa på Jollyroom.se 😉 (adlink)

Det blir lätt kallt när det är regnigt, så därför är denna jackan alldeles perfekt! Den är fodrad och håller värmen och kommer dessutom tillsammans med ett par regnbyxor. Idag är det rätt så varmt ute, så då räcker det med jackan.

Filip_jollyroom

Vi har precis lämnat båda pojkarna och sitter nu här hemma i tystnaden och dricker kaffe i lugnet. Jag bloggar, mailar och min man gör sitt. Om en stund ska jag färga håret och M ska åka iväg till banken. Egentligen är jag ju ledig idag, men dom behövde lite extra personal så jag tänkte att jag kunde vara snäll och ställa upp eftersom jag ändå inte hade några direkta planer.

Hoppas ni får en fin start på denna fredag och helg som snart kommer så hörs vi igen lite senare.

Kram, kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.