Sushi och kvalitetstid – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Sushi och kvalitetstid

Hej på er!

Förlåt för att det har ekat tomt här inne i bloggen idag men jag har haft en riktig kvalitetsdag tillsammans med familjen och har inte suttit en sekund framför datorn eller några av mina sociala medier. Vi har varit ute och lekt, varit en tur på Ikea och handlat en byrå, fikat kanelbullar och det bästa av allt – ätit favoriträtten, sushi till middag!

sushi

Man skulle kunna tro att det bara var jag och M som diggade sushi och rå fisk, men det är helt fel! Barnen i familjen är nog dom som äter mest och till och med Oskar tyckte det var smaskigt med sticky rice. 😉

sushi_middag

Båda barnen har precis somnat och även fast det är underbart att umgås med dom så är det samtidigt väldigt skönt när dom väl har somnat och jag och min man får lite lugn och ro tillsammans med varandra några timmar innan det är dags för oss att också gå och lägga oss.

Jag har försökt vara duktigt och inte äta socker i veckan, men idag är det lördag och då får man fuska lite grann. Om jag blir för allvarlig och sträng mot mig själv när det kommer till kosten så går det åt skogen, så därför är det bättre att jag unnar mig när jag blir väldigt sugen så länge det inte går till överdrift. Så ikväll har vi plockat fram lite lösgodis, men även melon som ett lite nyttigare allternativ.

Det blev en underbart mysig lördag här hemma hos oss och det hoppas jag att ni har haft hos er också! Gokvällkramar S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.