Hudscanning – Ta bort Akneärr – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Hudscanning – Ta bort Akneärr

Godmorgon mina kära läsare, 

Hoppas ni mår strålande fint idag och har sovit gott! Jag är redan uppe och hoppar och ska åka iväg till jobbet om bara några minuter, men först tänkte jag att jag skulle berätta om hur det går för mig med mina akneärr som jag fått så mycket frågor om den senaste tiden.

Som ni vet så har jag haft otroliga problem med acne och nu på senare dagar så har dom största problemen för mig legat i att jag har tydliga acneärr i ansiktet. Dessa ärren vill jag få bort, som så många andra som har lidit av acne. Frågan är, finns det verkligen någonting som fungerar?

Igår var jag på min fjärde behandling av acneärren och jag har fått lite frågor som jag tänkte att jag skulle försöka få svarat på i detta inlägget.

Eftersom man ser sig själv i spegeln varje dag så kan det vara svårt att se om behandlingar som man genomgår verkligen ger resultat eller inte. Därför tycker jag att det är så otroligt bra att man får göra en scanning av huden när man kommer till Eraze innan man påbörjar en behandling. På så sätt kan man jämföra bilder från gång till gång för att se hur huden ändrats och förhoppningsvis förbättrats.

aknebehandling

När man gör en hudscanning så kan man se vad för typ av hud man har och hur man ska genomföra behandlingen. Vi är alla olika och därför är behandlingsplanen individuell. På grund av detta så är det svårt för mig att svara på vad exakt det skulle kosta för just dig och hur många behandlingar som krävs, utan det är någonting som man mer exakt får reda på om man bokar en konsultationstid hos Eraze, vilket du kan göra HÄR om du vill.

Ungefärliga priser som också står på Eraze´s hemsida är följande:

Pris per behandling:

  • Full ansiktsbehandling (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 2750,-
  • Deler av ansikt (overleppe/panne/ kinn): NOK 1450-2450,-
  • Bryst (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 3450,-
  • Halslinje (pigmentflekker/revitalisering/acnearr): NOK 2450,-
  • Hånd (pr hånd): NOK 950,-

hudscan_eraze

Vi har gjort en hudscanning på min hud innan varje bahandling för att se om det gett resultat eller inte. Ni minns ju hur jag såg ut i början?.. (kommer visa för/efterbilder när jag är färdig med behandlingen hos Eraze..)

Så jag kan lova er att jag hittills är väldigt nöjd, men ser såklart fram emot att se om min hy kan bli så fin som jag i slutändan önskar. Men efter alla olika metoder som jag tidigare provat – annan laserbehandling, djupa peelingar, ansiktsbehandlingar, olika krämer och produkter så är Eraze picosure-laser det som har gett den överlägset bästa effekten!

laserbehandling_akneärr

Som sagt så är denna laserbehandlingen individuell och man får, tillsammans med personalen hos Eraze, komma fram till en behandlingsplan som passar för just dig. Jag vet hur jobbigt det är att leva med akne och jag vet hur hemskt det är att lägga mängder med pengar på produkter och behandlingar som inte fungerar, därför skulle jag aldrig rekommendera någonting som jag inte har tro på fungerar. Personalen hos Eraze, både i Stockholm och i Oslo är omhändertagna och förstående och gör det bästa för att du ska känna dig trygg i deras händer.

Jag vet att ni är nyfikna på för- och efterbilder och jag lovar att ni ska få se efter att jag varit där nästa gång, då har jag gjort 5 behandlingar och det ska vara nog för att se tydliga resultat.

Kram, kram S

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.