Så stor, det går så fort! – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Så stor, det går så fort!

Jag hänger verkligen inte med i svängarna när det kommer till hur fort barnen växer.

Filip

Han har utvecklat en egen vilja och envishet som är svår att förklara med ord, utan måste upplevas för att förstå. Han är precis så som jag var när jag var liten – upp och ner. Antingen förbannad, eller sprudlande överlycklig. För det mesta är allt tip-top och när Filip är på bra humör så blir alla runt omkring honom också det!

Filip

Idag kom min mans farmor hit och hälsar på. Jag ska vara i Bodø hela veckan, så därför är hon här och hjälper till med barnen. Dom är jätteglada över att ha henne här och det är såklart jag och M också! 🙂

Jag kom precis hem från jobbet och är helt slut efter att ha varit i både Krakow och Berlin idag. Filip leker med gammelfarmor och jag ska lägga Oskar, hoppa i duschen och sen packa väskan för kommande jobbvecka.

Kram, kram och go helg!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.