Tv-inspelningen – Susanna Jungblom

Susanna Jungblom

Annons

Tv-inspelningen

Godmorgon!

Jag kom precis på att jag helt och hållet har glömt av att berätta för er om vad det egentligen var vi höll på med för tv-inspelning förra sommaren. Kommer ni ihåg när dom var hemma hos oss och filmade?

tv_kandis

Det var ju några som var hemma hos oss och filmade när jag var gravid förra året och sen filmades även förlossningen när Oskar kom till världen.

tv_inspelning

Härom veckan fick jag ett mail om att avsnittet som jag är med i nu kommer att visas på tv väldigt snart. Programmet som ni kommer att få se mig och min familj i kommer att visas på kanal FEM här i Norge den 25e oktober. Säsongsstart för programmet, som heter Fødeavdelningen kommer att starta redan den 23e augusti och då kan det också hända att vi får se glimtar av inspelningen då också. Det ska bli jättespännande att följa alla familjer och förlossningar och jag verkligen älskar sånna här program och kommer självklart att se alla avsnitt. Vi har redan fått tjuvkolla på vad som kommer att visas från våra inspelningar och det är, minst sagt, rörande och väldigt känsloladdat från start till slut.

Så om ni vill se hur det egentligen gick till när Oskar blev född så får ni titta in på Fødeavdelningen på Kanal FEM nu i sensommar/höst.

Nu ska jag sticka iväg på jobb, vi hörs!

Skapa en blogg på LOPPI.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer
susannajungblom

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Maria

    Så spännande o mysigt att följa sådana program 🙂 Hoppas att jag kan se det via nån playfunktion o datorn, vi har ju inte norsk tv 🙂
    Ha en riktigt fin dag
    Maria i Skåne

Annons